Een heldere verkoopstrategie

Elke verkoop start met een eerste gesprek met een makelaar. Dit gesprek is ALTIJD geheel vrijblijvend en u kunt van ons het volgende verwachten:
-De actuele waarde van uw woning en de te hanteren vraagprijs
– Een heldere verkoopstrategie
– Duidelijke verkoopvoorwaarden
-Een helder inzicht in de kosten die u moet maken voor de verkoop.

Als u naar aanleiding van het advies vertrouwen heeft in Bijdevaate Makelaardij dan staan wij garant voor de kwaliteit. Afspraken zijn schriftelijk vastgelegd in een opdracht tot dienstverlening.
Bijdevaate Makelaardij heeft een groot netwerk met potentiële klanten voor uw woning. Zij worden door ons geregistreerd en op de hoogte gesteld als uw woning in het zoekprofiel past
Wij zijn actief en flexibel, zaterdagen en avonden zijn bij ons gewoon werkdagen.

Bijdevaate Makelaardij beschikt uiteraard over een eigen internetsite – www.bijdevaatemakelaardij.nl – . Daarnaast worden woningen altijd op Huislijn , JAAP en FUNDA geplaatst.

De presentatie van uw woning is erg belangrijk. Daarom wordt de presentatietekst vooraf met u besproken en er worden professionele foto’s gemaakt.
Naast de standaard dienstverlening zijn diverse extra opties mogelijk zoals Huis-aan-huis mailing in uw buurt of deelname aan Open Huizendag en indien noodzakelijk het laten uitvoeren van een bouwkundige keuring. Ook een videopresentatie of een eigen website kan verzorgd worden.

Bijdevaate Makelaardij biedt u een volledige begeleiding tijdens het gehele verkoopproces.
Dus een uitgebreide presentatie van uw woning, begeleiding de bezichtigingen, onderhandeling en adviseren u. Na verkoop stellen wij de koopovereenkomst op en we dragen zorg voor de ondertekening van de koopovereenkomst. Ook zijn we aanwezig bij de inspectie voor oplevering en gaan we mee naar de afspraak bij de notaris.

Wij begeleiden u dus tot en met de overdracht van uw woning bij de notaris